Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Dit is hét betrouwbare loon- en grondverzetbedrijf

Bent u voor werkzaamheden op zoek naar een loon- en grondverzetbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom? Een loon- en grondverzetbedrijf is een bedrijf dat u kunt inhuren voor bepaalde werkzaamheden. In tegenstelling tot een aannemer hoeft u niet een heel project uit te besteden aan een loonbedrijf, maar kunt u ook voor een paar uur het bedrijf inhuren die dan de nodige machines meebrengt om de werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden die een loonbedrijf voor u kan verrichten, zijn onder andere het uitbaggeren van een waterpartij of het verplaatsen en vervoeren van grond. Loonbedrijf Van der Male B.V. is een bedrijf dat al sinds 1979 loonwerk verricht in de agrarische sector. Het familiebedrijf, waar vader en zoon werkzaam zijn, is VCA-gecertificeerd en biedt diverse diensten en werkzaamheden.

Wat doet een loon- en grondverzetbedrijf?

U kunt bij een loon- en grondverzetbedrijf terecht voor diverse werkzaamheden. Dit bedrijf is actief in Bergen op Zoom, heeft verschillende machines en werktuigen en kan op uurbasis werkzaamheden verrichten. Ze zijn met name gespecialiseerd in werkzaamheden binnen de groen- en infrasector. Daarbij kunt u denken aan werkzaamheden als asfaltverharding, straatwerk, het uitbaggeren en maaien van sloten en het afgraven en vervoeren van grond. Ook voor gladheidbestrijding bent u bij dit loonbedrijf aan het juiste adres, en kunnen de experts bijvoorbeeld zout strooien of sneeuwschuiven.

Huur dit betrouwbare bedrijf in

Heeft u werkzaamheden waarvoor u een loon- en grondverzetbedrijf zou willen inhuren, zoals het aanleggen van riolering of het vervoeren van grond? Dan kunt u een beroep doen op Loonbedrijf Van der Male B.V. Dit bedrijf is ook een Aequor-erkend leerbedrijf zodat u zeker weet dat de medewerkers die bij u de werkzaamheden komen verrichten goed opgeleid zijn. Neem contact op met dit betrouwbare en deskundige bedrijf en bespreek de mogelijkheden met een van de ervaren medewerkers.