Vereniging berk
Image default
Groothandel

Bestel online een catering thermobox voor uw zorg- of horecaonderneming

Van warme maaltijden tot koelverse maaltijden en van taarten tot ijs: alles kan verantwoord en veilig vervoerd worden met een catering thermobox van Lagro Waalwijk B.V. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan thermoboxen in verschillende afmetingen. Zo is er voor elke type onderneming een perfecte catering thermobox beschikbaar voor het vervoeren van een maaltijd, voedsel of producten. Laat u adviseren om zeker te weten dat u het juiste product voor uw bedrijf bestelt. Het is ook mogelijk om de catering thermobox in echt te bekijken voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Brede selectie van producten en transportmiddelen

Bent u actief in de horeca of in de zorg? Heeft u een cateringbedrijf, hotel, restaurant, ziekenhuis of verzorgingstehuis? Dan zijn er diverse handige producten en transportmiddelen die u nodig kunt hebben in uw sector. Deze vindt u stuk voor stuk bij Lagro Waalwijk B.V. Zo heeft u niet alleen de keuze uit een ruim aanbod aan thermoboxen, maar ook dienbladen, werkbanken, regaalbanken en bordenwagens.

Snelle levertijd van producten en onderdelen

U profiteert van een snelle levertijd van producten en onderdelen en geniet bovendien van uitgebreide servicemogelijkheden. Kies voor een product van een van de kwaliteitsmerken in het leveringsprogramma zoals Scanbox, Zarges, Tente of Hupfer of maak gebruik van een oplossing op maat. Het bedrijf levert ook oplossingen uit de eigen productie die gemaakt worden met materialen als staal, rvs, kunststof of aluminium. U kunt daarnaast ook gebruikmaken van de uitgebreide dienstverlening die uiteenlopende werkzaamheden omvat.

Maak gebruik van de uitgebreide service

Lagro Waalwijk B.V. biedt u niet alleen een groot aanbod aan transportmiddelen voor uw onderneming in de zorg of horeca, maar het bedrijf beschikt ook over een eigen servicedienst. Zo kunt u hen inschakelen voor uiteenlopende werkzaamheden, zoals lassen, vervangen, keuringen, reparaties of onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom in de showroom, maar een bezoek op locatie is ook mogelijk.

https://www.lagrowaalwijk.nl/