Vereniging berk
Image default
Zakelijke dienstverlening

De ergonomische bureaustoel, dé aankoop om gezonder te werken

Gezond werken, wat wil dat precies zeggen? Als je een job hebt waarbij je het grootste deel van de tijd zit, dan betekent ‘gezond werken’, werken met een juiste zithouding. Het lijkt een simpel gegeven, maar door de hele dag te zitten, gaat je lichaam inzakken. Dat veroorzaakt in vele gevallen rug- en schouderklachten. Met een ergonomische bureaustoel kan je dat probleem aanpakken, zeker als je het combineert met een hoog laag bureau. Om het juiste materiaal aan te schaffen, kan je het best ten rade gaan bij een expert in het vak. Pro Office uit Meppel bijvoorbeeld is zo’n specialist.

Wat zijn de voordelen van een ergonomische bureaustoel en een hoog laag bureau?

Een ergonomische bureaustoel heeft als doel je bloedcirculatie/lichaam actief te houden. Dat is mogelijk dankzij de verstelbare gasveer, de verstelbare armsteunen en de schuifzitting. In de winkel en in de webshop van Pro Office vind je ergonomische bureaustoelen van verschillende merken terug. Bekijk ze allemaal en vraag zeker raad aan een van de medewerkers als je niet goed weet welke stoel perfect is voor jou. Wat je ook kan doen om gezonder te werken, is naast een ergonomische bureaustoel, een hoog laag bureau aanschaffen. Zo’n bureau kan je verstellen in de hoogte. Dat geeft je de kans om af en toe staand te werken. Een hoog laag bureau kopen samen met een ergonomische bureaustoel, is de perfecte combo.

Duik in het assortiment en koop vandaag nog jouw favoriete kantoormeubelen

Duik in het assortiment aan kantoormeubelen van Pro Office uit Meppel en bestel vandaag nog jouw gewenste producten. Je kan ze eenvoudig online aankopen via de webshop door de producten in het winkelmandje te leggen en vervolgens de stappen te doorlopen om de bestelling af te ronden. Heb je vragen over een bepaalde ergonomische bureaustoel of een hoog laag bureau? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten van Pro Office.