Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

De lenteschoonmaak komt er aan!

Nu dat de zon terugkeert, is het tijd om het huis van onder tot boven te kuisen. Zo kan je immers met een proper huis aan de zomer beginnen. Helaas heeft men echter niet altijd tijd, waardoor de schoonmaak misschien oppervlakkig wordt gedaan. Om toch de belangrijkste hoekjes niet te vergeten, zetten we ze hier op een rijtje.  

 

1. Laat je matras reinigen

Je brengt een zeer groot deel van je leven slapend door. Je matras krijgt dus een goede hoeveelheid viezigheid over zich heen. Dit kruipt in je matras zelf, waardoor het matras reinigen belangrijk is. Dit moet niet elk jaar gebeuren, maar een regelmatige reiniging is primordiaal voor je gezondheid en de levensduur van je matras.  Om een matras te reinigen kan je opteren om het zelf te doen, maar het laten doen door een specialist is ook zeker een optie!

 

2. Ruim kasten op

Tijdens een lenteschoonmaak worden de vloer en de meubels vaak zeer grondig schoongemaakt. Wat echter wel regelmatig wordt vergeten, zijn de kasten en dan zeker hun inhoud. De lenteschoonmaak is dan ook het uitgelegen moment om alle kasten in het hele huis onder de loep te nemen. Zorg dat je eens door de kleren in je kledingkasten gaat, waarbij je de kledij die je niet langer draagt, kunt weggeven. Natuurlijk is het ook zo dat doorheen het jaar rommel wordt gecreëerd in de kasten doorheen het huis. Die moeten vervolgens dan op orde worden gezet. Zo gooi je op tijd kapotte spullen weg en hou je plaats over voor wat echt telt!

 

3. Test je elektronica 

Een mens heeft veel meer elektronica in huis dan je op het eerste zicht zou denken. Wanneer het aankomt op elektronica heb je misschien de neiging om alles bij te houden, wat kan zorgen voor een enorme warboel. Maar het zijn niet alleen de kabels die een probleem zijn, maar ook de elektronica die niet langer werken. Test al de elektronica en gooi datgene dat niet werkt in de vuilbak!

https://banklatenreinigen.com/matras-laten-reinigen/