Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

AHAs en BHAs?

Hier is wat informatie voor je over exfoliëren, of wat BHA noemt Het ik doe dit op mijn huid. Met (AHA), BHA zegt “maakt de bovenste laag dode huidcellen los van ons gezicht en verwijdert ze, neemt doffe verkleuringen weg en houdt de huid fris” BHA zegt “wordt elke dag gebruikt om tekenen van oppervlakte acne ontwikkeling te verminderen. It also helps to remove surface dirt” AHA does not remove surface dirt, it just goes at the hyper sensitive surface of your skin By removing the dead skin cells with an increased rate, it can cause a lack of compared to natural exfoliation As stated above, the end result is that your skin will be more sensitive to things like sunlight and can get more spots. De enige manier om de winter in New York te overleven is door ELKE DAG zware foundation op te doen

Iedereen houdt van een stralende teint, en er zijn twee soorten producten die je kunt gebruiken om die te krijgen: chemische scrubs en fysische scrubs. Fysieke exfolianten, zoals scrubs, maken gebruik van kleine deeltjes zoals suiker om dode huidcellen te verwijderen. Maar die kleine korreltjes kunnen ruw zijn voor de huid! Chemische peelings gebruiken actieve ingrediënten zoals AHA en BHA die de lijm oplossen die huidcellen bij elkaar houdt, en ze voorzichtig verwijderen. Alpha hydroxyzuren (AHA’s) zijn ideaal voor dagelijks gebruik omdat ze een lagere zuurconcentratie hebben dan beta hydroxyzuren (BHA), waardoor ze perfect zijn voor de gevoelige huid. Ze kunnen ook worden gebruikt op specifieke plaatsen waar de huid kan uitvallen of waar de zon meer schade heeft aangericht, zoals de poriën op je neus of kin. Bètahydroxyzuren (BHA) zijn ideaal voor mensen met een vette of oneffen huid. Ze werken vooral aan de oppervlakte van de huid, dus ze zijn vooral nuttig voor verstopte poriën en mee-eters.

AHA’s komen van nature voor in veel vruchten, waaronder papaja en kiwi. Wanneer ze plaatselijk op de huid worden aangebracht, kunnen ze helpen bruine vlekken, littekens en andere huidverkleuringen zichtbaarder te maken. BHA’s komen ook van nature voor in de huid en zitten in tomaten, dus ga maar na: zowel AHA’s als BHA’s klinken als iets wat je in je dieet zou willen hebben! Zowel AHA’s als BHA’s worden beschouwd als plaatselijk exfoliërend: ze werken aan de oppervlakte van je huid om doffe dode cellen te verwijderen.

Er zijn veel soorten korean skincare exfolianten, en sommige producten bevatten zowel AHA’s als BHA’s. Zowel AHA- als BHA-exfolianten zijn chemische peelings die dode huidcellen en huidresten fysiek verwijderen uit de bovenste lagen van uw huid. Ze leveren zichtbare resultaten op, zoals een gladdere, stralende huid, doordat ze de huid ontdoen van melanine en overmatige talgophoping. Hoewel BHA- en AHA-exfolianten niet zo agressief of krachtig zijn als sommige van de schurende fysische peelingmethoden zoals microdermabrasie, is het vermeldenswaard dat ze soms te agressief kunnen zijn voor de gevoelige huid.