Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten glazenwassersladders

Onze glazenwassersladders zijn zeer geliefd bij de glazenwassers. Ben je een glazenwasser en op zoek naar een nieuwe ladder. Dan ben je bij Van Eldik Ladders zeker aan het goede adres.

Verschillende glazenwassersladders 

We maken verschillende ladders voor de glazenwasser. De bekendste ladder is de standaard enkele houten ladder. Deze ladder heeft rechte ladderbomen. De ladder is verkrijgbaar in de maten 6 tot 23 sporten. Hierbij is de ladder met 6 sporten 175 cm lang. De langste ladder is 600 cm lang. Wanneer je op zoek bent naar nog langere ladders dan gaan we de ladder stapelen. Daardoor krijg je een uitschuifladder. Deze uitschuifladders bestaan uit twee – of drie delen. De tweedelige ladder bestaat uit 2×6 sporten tot 2×12 sporten. De driedelige is verkrijgbaar in 3×6 sporten tot en met 3 x12 sporten. Hierdoor ben je in staat om grote hoogte te overbruggen. De optrede is bij alle ladders 25 cm.

Naast houten ladders leveren we ook een uitgebreid assortiment aan aluminium ladders voor de glazenwasser. Ook de aluminium ladders zijn verkrijgbaar in enkele variant en in de uitschuifbare.

Uitgebogen ladder

De glazenwassersladder is ook verkrijgbaar in een uitgebogen variant. Hierbij worden de ladderbomen onderaan naar buiten gebogen. Hierdoor krijg je een breder vlak waarop de ladder op de grond staat. Daardoor sta je nog steviger op de ladder. 

Eenvoudig uitschuifbaar

Om het uitschuiven makkelijk te maken hebben de uitschuifladders wielen aan de bovenzijde. Hierdoor rol je de ladder tegen de muur omhoog. Een handig systeem zorgt ervoor dat je de ladder veilig vastzet wanneer hij in de uitgeschoven stand staat.

Maatwerk

Omdat we een eigen werkplaats hebben waar we de ladders zelf maken is maatwerk mogelijk. Dat betekent dat we je altijd kunnen helpen wanneer je op zoek bent naar specifieke maten. Wil je de ladder breder hebben of ben je op zoek naar een grotere optrede? Dan kunnen we je daar altijd bij helpen. 

Koop je glazenwassersladder bij Van Eldik Ladders

Door de jaren heen heeft Van Eldik Ladders een grote, tevreden, klantbestand aan glazenwassers gekregen. Naast het leveren van een nieuwe ladder helpen we je ook graag bij het keuren en het onderhoud van je materialen. We snappen hoe belangrijk de ladder voor je is. Je verdient er tenslotte je brood mee. Kom daarom naar Van Eldik Ladders. Wij weten welke ladder het beste is voor jou specifieke situatie. Daarnaast kun je dan zelf zien hoe je glazenwassersladder gemaakt wordt.

 

https://www.vaneldikladders.nl/