Vereniging berk
Image default
Mode en Kleding

De ideale outfit/hulpmiddelen tegen regen voor kinderen

U kent het wel, het heeft flink geregend en u kleedt uw zoon/dochter mooi aan. Die plassen zijn natuurlijk ontzettend verleidelijk om eens even lekker in te stampen en springen. Daar gaan die mooie nieuwe sneakers of die toffe spijkerbroek. Er zijn ontzettend veel dingen die u kunt doen om dit soort situaties te voorkomen. Om u een beetje op weg te helpen geven we u in dit artikel een aantal tips die zullen helpen bij het voorkomen van soortgelijke situaties.

Het kopen van een simpele paraplu

Het is natuurlijk lekker als u de gehele outfit droog en netjes kunt houden. Daarom is het handig een paraplu aan te schaffen. Zo kan uw kind droog van A naar B, ideaal. Op deze manier hoeft de bovenkant van de outfit van uw kind in ieder geval niet nat te worden. Met het kopen van een paraplu voorkomt u echter niet het stampen in de plassen.

Toch stampen in de plassen?

Wilt u kind nou toch stampen in de plassen, dan is daar een hele simpele oplossing voor. laarzen voor kinderen zijn de ideale oplossing. Deze schoenen zijn er natuurlijk voor gemaakt om vies te worden. Daarbij beschermen deze laarzen voor kinderen ook het onderste gedeelte van de nette broek van uw kind. Voor kinderlaarzen met een tof design kunt u terecht bij een webshop als Shoesme. Shoesme heeft het perfecte aanbod als het gaat om hippe kinderlaarzen. Het beschermt dus alleen niet de volledige broek en dat is zonde. Op deze manier kan de bovenkant van de broek toch nog vies worden.

Stampen in de plassen

Koop een regenpak

Om de rest van de outfit ook te kunnen beschermen tegen regen en viezigheid kunt u het overwegen een regenpak aan te schaffen. Deze zal voldoende bescherming bieden tegen alle regen. Het is belangrijk om te letten op het goed aansluiten van bijvoorbeeld de broek of de mouwen, u wilt geen regenpak kopen die uw kind niet beschermt tegen de regen.

Last, but not least

De laatste, misschien enigszins tegenstrijdige tip: voorkom het spelen in de regen niet. Uw kind wil hoogstwaarschijnlijk ontzettend graag spelen in de regen, aangezien al zijn/haar leeftijdsgenootjes dat ook doen. U kunt uw kind niet verbieden dit te doen, dat zou oneerlijk zijn. Zeg nou eerlijk, stampen en springen in de plassen is toch ook best leuk. In plaats van het voorkomen van spelen in de regen is het verstandiger uw kind te voorzien van de juiste kleding/schoenen om de gevolgen van het spelen in de regen te voorkomen.