Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Blitz Skincare – voor een professionele huidbehandeling

Het maken van een goede eerste indruk kan een hoop goeds doen. Daarvoor zijn diverse aspecten van belang. Gedacht kan worden aan een leuke kledingstijl, een goede lichaamshouding en uw persoonlijke hygiëne. Onder die persoonlijke hygiëne valt naast haar, make-up en geur ook een verzorgde en gezonde huid. Heeft u huidproblemen en wilt u daar wat aan doen? Dan staat Blitz Skincare voor u klaar. Wij zijn een in Heemstede gevestigde toonaangevende schoonheidssalon met een specialisatie in huidverzorging en verbetering.

Ontspan met een behandeling van Blitz Skincare

Niemand loopt graag rond met huidproblemen. Ervaart u problemen met u huid en wilt u daarvoor behandeld worden? Dan bent u bij Blitz Skincare op de goede plek beland. Onze medewerkers zijn rijk aan kennis en ervaring. Tevens hebben zij de beschikking over professionele apparatuur en producten van hoge kwaliteit. Zo kunnen we u een professionele huidbehandeling aanbieden, met een oplossing voor elk huidprobleem. Om goed op de hoogte te kunnen blijven van ontwikkelingen binnen de wetenschap bezoeken wij met regelmaat cursussen, seminars en workshops. Zo houden we onze kennis en kunde op pijl. Een behandeling van Blitz Skincare zet persoonlijke aandacht en verwenning centraal. Graag zien we u binnenkort tegemoet in onze praktijk!

Neem gelijk contact op voor een afspraak!

Wilt u graag een afspraak maken bij Blitz Skincare om een huidbehandeling in te plannen? Of wilt u meer weten over het optimaal verzorgen van uw huid of onze tarieven? Dan kunt u onze website bezoeken en het online contactformulier invullen, of even bellen naar 023-528 0555!

http://blitz-skincare.nl