Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Ben je op zoek naar psychotherapie of relatietherapie?

Ben je in de omgeving van Schiedam, Maassluis en Vlaardingen op zoek naar een therapeut die hulp biedt aan volwassenen met psychische klachten? Dan ben je bij Machteld van der Heul van Therapie van Der Heul aan het juiste adres. Soms loop je tegen een probleem aan dat je zelf niet kunt oplossen. Daar kan de therapie van deze ervaren en goed opgeleide therapeut goed bij helpen! Machteld van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychosociale contacten, waardoor ze iedereen met psychosociale klachten perfect van dienst kan zijn. Ze helpt je graag verder. 

Psychotherapie Schiedam 

Doordat er geen wachtlijst is, ben je al snel aan de beurt als je op zoek bent naar psychotherapie in Schiedam. Tijdens deze therapie staat jouw probleem niet centraal, maar jij als mens. Waarom dat zo is? Deze therapeut vertrouwt heilig in integratief werken. Bij integratief werken gaat men niet uit van bepaalde problemen of gebeurtenissen, maar van personen. Door het voeren van intensieve gesprekken en het uitvoeren van praktische oefeningen wordt er gezocht naar de kern van het probleem, waarna het probleem opgelost kan worden. 

Relatietherapie en psychotherapie nabij Maassluis

Deze psycholoog nabij Maassluis is gespecialiseerd in verschillende soorten therapie, waaronder psychotherapie en relatietherapie. Heeft u interesse in therapie nabij Maassluis of relatietherapie nabij Maassluis? Deze therapeut helpt je graag verder bij het vinden van de oplossing van de psychosociale problemen, zodat je je eigen krachten kunt ontdekken en ontwikkelen.

Therapie nabij Vlaardingen

Maar ook wanneer je in de omgeving van Vlaardingen woont ben je voor therapie welkom bij Therapie van der Heul. Ook hier biedt de ervaren en goed opgeleide therapeut psychotherapie nabij Vlaardingen aan. Ze is graag ondersteunend in het proces zodat je je eigen krachten kunt ontdekken en ontwikkelen. Er zijn geen wachtlijsten, dus je bent al snel aan de beurt! Fijn, toch?

 

https://therapievanderheul.nl/