Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Professionele coaching van Dialoog Incompany

Loop je steeds tegen zaken aan waar je zelf niet meer uit komt? Hierbij kun je denken aan je (levensloop)baan, dus aan frustraties en uitdagingen op het gebied van werk. Als je tegen zaken aan loopt, betekent dat simpelweg dat het tijd is om je te gaan ontwikkelen. Dankzij de coaching van Dialoog Incompany leer je meer jezelf te zijn en te werken op een manier die bij jou past. Els, de coach van Dialoog Incompany, helpt je graag bij het beantwoorden van jouw coachvragen. Zij is je als coach en als burn-out coach graag van dienst middels burn out coaching en loopbaancoaching.

(Burn-out)coaching

De meeste coachingvragen die Els van Dialoog Incompany ontvangt gaan over de wens om meer jezelf te zijn. Op je werk pas je je immers vaak aan wat anderen van je verwachten. Maar deze oude patronen van aanpassen aan wat anderen van je willen en verwachten werkt niet voor iedereen. Vooral de mensen die erg sensitief zijn voelen aan dat er veel van hen verwacht wordt. Je hoofd dicteert wat verstandig is om te doen, waardoor je jezelf verliest. Het contact met jezelf, je hart en je behoeften wordt opzij geschoven. Misschien ervaar je de signalen van stress, waardoor je belemmert wordt. Een burn-out kan hier zelfs een gevolg van zijn.

Professionele coaching

Dankzij de coaching leer je om steeds meer jezelf te zijn en om met veel zelfvertrouwen in het leven te staan. Het gevoel van onrust, leegheid, gebrek aan eigenwaarde en zingeving verdwijnt. De coach van Dialoog Incompany zorgt er voor dat je met meer zelfvertrouwen, zin en energie door het leven gaat. Samen kijken jullie naar de belemmeringen die jullie in de weg staan om de zo gewenste verandering tot realiteit te kunnen maken. Om te bedenken wat voor jou belangrijk is in het leven en je werk. Hierbij spelen de succesfactoren een grote rol.

https://www.dialoogincompany.nl/