Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Gezond Anno Nu personal training en bootcamp

Een gezonde levensstijl starten en die aanhouden als je in je eentje moet trainen is heel moeilijk, daar weten Lila Balentina en Ferdy Ligtvoet alles van af. Dat is de reden waarom zij Gezond Anno Nu opgericht hebben: trainingen onder leiding van ervaren coaches! Lila Balentina is voedings- en gewichtsconsulent, bootchamp trainer, personal trainer en voormalig Zumba instructrice. Ferdy Ligtvoet is bootcamptrainer, fitness instructeur en personal trainer. Samen hebben ze meer dan genoeg ervaring om jou op conditie te krijgen!

Bootcamp bij Gezond Anno Nu

Bij Gezond Anno Nu kun je terecht voor verschillende trainingen, waaronder Bootcamp. Bootcamp is ontwikkeld door het Amerikaanse leger en wordt door het leger gebruikt om in korte tijd soldaten op conditie te krijgen. Bij Bootcamp train je buiten onder leiding van een ervaren instructeur. Je maakt dus geen gebruik van apparaten in een sportschool, maar van verschillende locaties in de buitenlucht. De Bootcamp training is voor iedereen: als je geen conditie hebt kun je meedoen maar ook als je al wel conditie hebt. De trainer past het programma aan per deelnemer. De Bootcamp wordt gehouden in Chaam en in Oosterhout.

Personal training

Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan of sport je liever alleen? Dan kun je bij Gezond Anno Nu ook personal training krijgen. Dit is training onder leiding van een ervaren coach, met een op maat gemaakt trainingsschema. Je begint de personal training met een gratis intakegesprek, waarna je aan de slag gaat met jouw coach. Het is niet alleen voor mensen die conditie op willen bouwen, maar ook als je je conditie op peil wilt houden of spiermassa wil opbouwen. Door middel van tussentijdse metingen wordt jouw voortgang bijgehouden! Ook de personal training is mogelijk in Oosterhout en in Chaam.

Ben je geïnteresseerd in Bootcamp of Personal training? Meld je dan snel aan!

https://www.gezondannonu.nl/