Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Boek snel je ontspanningsmassage bij Schoonheidssalon In!

Het is geen pretje als je spieren hebt die vast zitten. Daarom biedt Schoonheidssalon In een heerlijke ontspanningsmassage aan om blokkades in het lichaam te verwijderen of verminderen! Deze massages worden aangepast op de wens van jou als klant maar is absoluut geen standaard ontspanningsmassage.

Het doel van deze massage is om even heerlijk los te komen van alle dagelijkse stress. Spieren, pezen en gewrichten worden door de massage soepeler gemaakt wat er ook voor zorgt dat de doorbloeding van de spieren en de huid verbeterd worden. Ook het lymfesysteem wordt gestimuleerd waardoor de afvoer van lymfevocht beter gaat en afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Naast het losmaken van spieren, pezen en gewrichten zorgt deze massage er ook voor dat stressklachten verminderd worden. Hierbij kun je denken aan hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Wees gerust, als je geen last hebt van deze klachten is de massage ook voor jou geschikt. Het fijne van een massage is dat je even helemaal tot rust kunt komen en het zorgt ervoor dat je tot dagen erna nog extra energie ervaart.

Schoonheidssalon In, die deze massages aanbiedt, heeft twee locaties. Een in Hilversum en een in Alkmaar. Je kan bij beide locaties terecht voor een heerlijke massage. Alle medewerkers van beide locaties van Schoonheidssalon In hebben alle benodigde diploma’s om jou de beste behandeling mogelijk te geven! Als je meer informatie wil over een massage in een van beide locaties of je wil gelijk een afspraak boeken? Neem dan even een kijkje op de website! Hier vind je meer informatie over verschillende behandelingen en kan je gelijk een afspraak maken voor een heerlijke massage!

https://www.schoonheidssalonin.nl/