Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Acupunctuur Hooikoorts

Acupunctuur bij hooikoorts

Je herkent het misschien wel; het is voorjaar en je begint te niezen en tranende ogen te krijgen. Dat zijn de vervelende klachten die bij hooikoorts horen. Soms helpen pilletjes niet genoeg. De oplossing is niet voor de hand liggend, maar zeer effectief: acupunctuur vermindert hooikoorts. Deze behandeling tegen jouw hooikoorts kun je laten uitvoeren bij gezondheidscentrum HeelHuus.

Heelhuus is een veelzijdig gezondheidscentrum, dat naast hulp bij hooikoorts ook het volgende doet: acupunctuur bij zwangerschap en bevalling en acupunctuur bij artrose. Acupunctuur is een behandeling die het lichaam helpt om te herstellen bij diverse aandoeningen, zoals bijvoorbeeld hooikoorts.

Toepassing van acupunctuur bij hooikoorts

Hooikoorts heeft te maken met een overgevoeligheid van het lichaam op stuifmeelkorrels. Zowel acupunctuur als Chinese Kruidengeneeskunde is een zeer effectieve manier om de hooikoortsklachten sterk te verminderen, omdat hiermee het afweermechanisme hersteld wordt. Het is belangrijk om te starten met te behandelingen voordat het voorjaar er is. Op deze manier voorkom je eventuele klachten. Start je me acupunctuur bij hooikoorts als deze al aanwezig is? Dan zullen jouw klachten sterk verminderen. Kom langs bij de kliniek en test het zelf.

https://www.heelhuus.nl/acupunctuur/toepassingen/hooikoorts/