Vereniging berk
Image default
Zorg

Belevingsgerichte zorg is belangrijk bij de zorg voor iemand met dementie

De laatste jaren wordt steeds meer ingezien dat belevingsgerichte zorg belangrijk is bij mensen met dementie. In steeds meer woonzorgcentra wordt er gewerkt met belevingsgerichte zorg, waarbij er wordt uitgegaan van wat de cliënt wil. Wil de cliënt liever nog even in bed blijven liggen, terwijl deze normaal gesproken altijd om 07.00 uur opstaat? Of wil de bewoner liever thee, terwijl hij of zij normaal gesproken altijd koffie drinkt? Bij belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie wordt er bij het leveren van zorg volledig uitgegaan van de wensen van de cliënt. Het aangepaste spelmateriaal van Barry Emons kan hierbij helpen.

Heerlijk snoezelen met het materiaal van deze specialist

Snoezelen is een effectieve behandelmethode voor mensen die belevingsgerichte zorg ontvangen vanwege hun dementie. Wilt u de bewoners in uw woonzorgcentrum ook de mogelijkheid geven om te snoezelen? Alle snoezelmaterialen voor het geven van belevingsgerichte zorg voor uw bewoners met dementie vindt u bij Barry Emons. Zij bieden allerlei spelmaterialen en andere zaken die de dementieklachten van uw cliënten kunnen verzachten. Ze vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Prikkelen, afleiden en tot rust brengen

Veel mensen met dementie ervaren veel onrust. Dankzij de spelmaterialen van Barry Emons komen zij tot rust. Dit komt door de zachte knuffels en andere materialen, die uw bewoners een rustig gevoel geven. Ook worden hun andere zintuigen door de materialen geprikkeld, zodat ze even afgeleid worden van de onrust en andere klachten die men ervaart als gevolg van de dementie. Dit is een simpele en effectieve oplossing die ook nog prettig is voor de dementerenden zelf. Geen vervelende onderzoeken en therapieën, maar heerlijk tot rust komen. Dat is wat uw cliënten willen. Wilt u uw cliënten ook de kans geven om tot rust te komen en minder last te hebben van hun dementie? Bestel de effectieve spelmaterialen van Barry Emons.

https://www.barryemons.nl/