Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Reiniging voor nu én de toekomst

Reiniging voor nu én de toekomst

Er wordt tegenwoordig minder tijd besteed aan het schoonmaken van kantoorruimtes of geïnvesteerd in gespecialiseerde reiniging. We letten daarentegen meer op onze hygiëne en verwachten een schone werkplek. Het is daarom tijd om écht te gaan investeren in kantoorreiniging. Bij THP Clean Professionals faciliteren wij specialistische kantoorreiniging voor nu én de toekomst.

 

THP Clean Professionals bestaat uit verschillende producten en diensten. Deze zijn verwerkt in vier merken, namelijk THP Clean Mobile, THP Clean Office, THP Clean Hardware en THP Clean Datacenter. 

 

Happy met schone mobile devices

We gebruiken steeds meer mobile devices in ons dagelijks leven. We gebruiken de handscanner in de supermarkt, we werken met een laptop en gebruiken onze telefoon voor sociale media, videobellen en entertainment. Dit geldt ook voor de medewerkers van uw organisaties. Uit onderzoek blijkt dat telefoons wel 300 keer meer vervuild zijn dan de norm is. Bacteriën en virussen komen op die manier organisaties binnen. THP Clean Mobile biedt hiervoor de oplossing. Met dieptereiniging, speciale reinigingsdoekjes en UV-C lichttechnologie kunnen wij mobile devices desinfecteren. 

 

Happy met een schone werkplek

THP Clean Office zorgt voor een schone werkplek. Dit wordt gedaan door participatie van medewerkers in het schoonmaakproces te stimuleren met behulp van communicatiemiddelen en het faciliteren van professionele reinigingsdoekjes. Deze doekjes kunnen medewerkers dagelijks gebruiken om hun bureau, armleuningen en hardware schoon te maken. Ook wordt gebruikgemaakt van slimme oplossingen, zoals een robotstofzuiger. Tot slot komen de onderhoudsmedewerkers van THP Clean Office een paar keer per jaar langs om de werkplek een dieptereiniging te geven. Hierbij ligt de focus op het bureau, bureaustoel en de werkplekapparatuur. Door deze unieke combinatie bespaart u schoonmaakkosten en wordt de werkplek efficiënter schoongemaakt. 

 

Happy met schone hardware

THP Clean Hardware focust zich op dieptereiniging van werkplekapparatuur. Dit betekent het schoonmaken van onder andere de CPU, beeldscherm, laptop, computermuis, telefoon en toetsenbord. Dit wordt een paar keer per jaar gedaan met biologisch reinigingsmiddel en een vuilafstotende coating voor een langer hygiënisch effect. 

 

Zorg voor het digitale hart van uw organisatie

Het meest gespecialiseerde merk van THP Clean Professionals is toch wel THP Clean Datacenter. Met het unieke 8 stappenplan wordt een datacenter of serverruimte stof en deeltjes vrijgemaakt en gehouden. Zo bevat dit plan een in-house training voor de medewerkers van de serverruimte, periodieke dieptereiniging en een deeltjesmeting. Dit alles gebaseerd op de ISO-14611 klasse 8 norm om storingen en downtime te voorkomen.

Geïnteresseerd in een van de merken van THP Clean Professionals? Ga naar https://www.thp.nl/ voor meer informatie.

https://thp.nl/