Vereniging berk
Image default
Auto's en Motoren

Waarom iedere motorrijder een motorhelm moet kopen

Een motorhelm kopen is voor essentieel belang voor iedereen die een motor in bezit heeft. De helm kan namelijk uw leven redden wanneer u in een ongeluk terecht komt, of wanneer u zelf valt met de motor. Doordat u niet rechtstreeks op uw hoofd valt, kan dit nare situaties voorkomen. Welke motorhelm gaat u kopen?

Motorhelm kopen voor dames en heren

Bij Van de Kuinder Motoren, gelegen in Hilversum, koopt u alles wat u nodig heeft voor een rit op uw scooter -van de juiste kleding en laarzen tot alle benodigdheden om uw motor veiliger te maken. Een belangrijk onderdeel van deze veiligheid is een helm, die ervoor kan zorgen dat u niet ernstig gewond raakt wanneer u onverhoopt valt met uw motor. Bij de dealer in Hilversum kunt u terecht voor helmen van populaire merken, zoals Scorpion en Roof. Samen met de ervaren werknemers in de winkel kunt u op zoek gaan naar de beste helm voor uw pasvorm en wensen.

Welke soorten motorhelm bestaan er?

Als u hebt besloten om een motorhelm te kopen, is het goed om te weten dat er veel verschillende soorten bestaan. Welke het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw wensen en hoe vaak u lange stukken met uw motor rijdt. Een integraalhelm wordt bijvoorbeeld aanbevelen wanneer u regelmatig lange stukken rijdt, omdat deze goed lawaai, wind en kou tegenhoudt. Wel is de helm ietwat zwaar. Zwaarder dan een jethelm, die vooral door motorrijders wordt gebruikt die meestal in warm weer rijden. Doordat deze helm een open kingedeelte heeft, is het een stuk koeler en lichter. Met een systeemhelm kunt u zelf reguleren of u een open gedeelte bij de kin wilt, of juist niet. Dit maakt deze helm geschikt voor motorrijders die het hele jaar door rijden.  Al deze soorten helmen zijn verkrijgbaar bij Van de Kuinder Motoren.

https://www.vandekuinder.nl/