Vereniging berk
Image default
Auto's en Motoren

Onderhoud aan de laadpaal van je auto

Als je een laadpaal hebt voor een elektrische auto, kan het voorkomen dat deze soms onderhoud nodig heeft. Op de zijkant van de laadpaal vind je een telefoonnummer, dat 24/7 bereikbaar is. U bereikt eenvoudig de specialisten die allereerst proberen om je op afstand te helpen. Als het niet mogelijk is om het probleem op die manier te verhelpen, schakelt Orange Charging uit Roosendaal professionals in die je op locatie komen helpen en kunnen voorzien van de juiste hulp.

Laat onderhoud aan je laadpaal uitvoeren door deze specialisten

Het merk Ecotap biedt laadpalen van hoogwaardige kwaliteit die weinig onderhoud vergen. Soms komt het echter toch voor dat er een storing plaatsvindt en de laadpaal onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld als de laadpaal regelmatig gebruikt wordt. De specialisten proberen eerst om je laadpaal op afstand van het juiste onderhoud te voorzien. Dit doen ze met behulp van een interne slimme controller. Is dit niet de oplossing voor uw laadpaal? Dan regelt Orange Charging dat er experts bij je langskomen. Binnen mum van tijd is de laadpaal weer 100% werkzaam. Ben je echter nog niet in het bezit van een laadpaal en nog op zoek naar een type paal dat weinig onderhoud vergt? Kies dan voor de laadpalen en service van dit bedrijf. Je ontvangt de beste service en producten van hoogwaardige kwaliteit. Je wordt compleet ontzorgd dankzij de 24/7 service.

Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist

Kies voor deze specialisten als je zeker wilt zijn van een volledige service. Dit bedrijf helpt je van begin tot eind, van het kosteloos plaatsen van de laadpalen tot hoogwaardige service wanneer je laadpaal toe is aan onderhoud. Neem contact op met het bedrijf dan word je zo spoedig mogelijk geholpen. Je wordt voorzien van informatie, krijgt antwoord op je vragen en, indien gewenst, ontvang je deskundig advies van de professionals.

https://www.orangecharging.com/