Vereniging berk
Image default
Auto's en Motoren

Een veelzijdig autobedrijf in Ravenstein

Maak kennis met Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein. Met meer dan dertig jaar ervaring hebben zij al een flinke naam voor hunzelf gemaakt. Als eens van de weinige garages in de buurt hebben zij een wasstraat met meerdere wasprogramma’s. Zo kunt u bij hen dus niet alleen terecht voor alle standaard werkzaamheden, u rijdt tevens na een bezoek met een schone auto weer de weg op.

Dit autobedrijf in Ravenstein biedt goede service voor een lagere prijs

Het onderhouden of repareren van een wagen kan flink in de kosten lopen. Daar wilt dit autobedrijf in Ravenstein wat aan doen. Zij staan bekend om het bieden van goede service tegen een lagere prijs in tegenstelling tot echte merkdealers. U kunt ook zonder problemen met ieder type wagen bij hen terecht, en daar stop het niet bij. Naast de standaard werkzaamheden, zoals een apk-keuring, grote of kleine beurt en reparaties, kunt u bij hen ook terecht voor het in- en verkopen van auto’s. Met deze diensten en een wasstraat bij hun werkplaats, zijn zij een van de weinige in de buurt die zo’n breed pakket aanbiedt. En hier kunt u van profiteren!

Zij zetten alles op alles

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein zorgt op het moment dat uw wagen bij hen terecht komt, dat u eerlijk en deskundig advies ontvangt. Natuurlijk streven zij ernaar om uw wagen zo goed mogelijk te maken, maar dit kan niet altijd. Op het moment dat dit het geval is zullen zij dit ook kenbaar maken. Het bedrijf zal u dan ook helpen bij het vinden van een nieuwe wagen. Zelfs op het moment dat u ergens met pech staat, kunt u dit autobedrijf in Ravenstein bellen. Zij beschikken namelijk over een heuse breng- en ophaalservice. Met daarbij een wasstraat bij u in de buurt, zijn zij het meest veelzijdige autobedrijf in Ravenstein.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/