Vereniging berk
Image default
Vakantie

De leukste accommodatie huren aan rivier de Cèze

Op Camping La Vallée Verte kunt u de mooiste accommodatie huren aan de rivier de Cèze. De camping ligt aan de rivier bij Nimes en is gemakkelijk te bereiken met de auto. De camping is zeer populair in de zomermaanden door het brede aanbod aan luxe en unieke accommodaties middenin de natuur. In de Franse omgeving is meer dan genoeg te doen, dus er is voldoende reden om een topvakantie te boeken.

Beleef de ultieme vakantie in de buurt van Nimes

Een luxe accommodatie huren aan rivier de Cèze is nog nooit zo leuk geweest. Wilt u niet in een hotel verblijven maar juist genieten van de gezelligheid op een camping? Dan is Camping La Vallée Verte de perfecte oplossing. U kunt genieten van de luxe, zoals in een hotel, maar toch het campingleven ervaren. Ze bieden verschillende verblijfstrekken aan, zoals een glampingtent, een lodge of een luxe villa met een eigen zwembad. Heeft u geen behoefte aan al deze luxe? Dan is het ook gewoon mogelijk om kampeerplek te boeken en te verblijven in uw eigen tent. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen genieten van de mooie natuur op deze plek. De camping is gelegen aan de rivier bij de stad Nimes. In de omgeving is er ontzettend veel te doen. Ze organiseren bijvoorbeeld sportieve activiteiten voor de kinderen, maar ook mini-disco’s, muziekavonden pubquizzen. Lees meer over de activiteiten en de omgeving via https://www.la-vallee-verte.com/camping-aan-rivier-bij-avignon/ en ontdek deze Franse streek. De camping is vooral erg leuk voor families met kinderen en de accommodaties zijn ook te boeken voor zes tot acht personen.

Boek uw accommodatie online via de website

Twijfel niet om een accommodatie te huren aan de rivier de Cèze. Ontwaak door vogelgeluiden middenin de natuur en val in slaap door het rustgevende geluid van de krekels. Bij deze camping, gelegen aan de rivier bij Nimes, beleeft u vast en zeker een topvakantie met de kinderen. Door de goede service en faciliteiten krijgt u een echt vakantiegevoel.