Vereniging berk
Image default
Vakantie

Geef jezelf en je vrienden een unieke ervaring met een rondvaart door Zeeland

Ga varen en overnachten op een boot als je Zeeland eens vanaf het water wilt zien en verkennen. Of kies voor een culinaire tocht om de ervaring nog unieker te maken. Bij VarenZeeland uit Haarlem kun je genieten van een breed scala aan rondvaarten die je langs de mooiste plekjes van Zeeland voeren en je laten genieten van het prachtige uitzicht op het landschap en de historische bezienswaardigheden. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, er is altijd wel een bijzondere dagtocht die past bij jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, van korte rondvaarten tot uitgebreide dagtochten. Het is zelfs mogelijk om een meerdaagse boottocht met overnachting te boeken.

Geniet van al het moois met een boottocht met overnachting

De specialisten van VarenZeeland uit Haarlem helpen je graag om de perfect tocht te boeken als je graag wilt varen en overnachten op een boot. Tijdens de rondvaart of boottocht met overnachting kun je genieten van adembenemende uitzichten op de prachtige natuur, de historische steden en charmante dorpjes van Zeeland. De crew zorgt ervoor dat je tijdens de rondvaart ook culinair verwend wordt met heerlijke natuurproducten. Deze vissen ze gewoon uit het water! Je reist in stijl op een luxe jacht, en als je op zoek bent naar maatwerk dan kun je altijd met ze in gesprek over de verschillende mogelijkheden.

Boek een onvergetelijke ervaring

Bij VarenZeeland heb je de keuze uit verschillende rondvaarten en routes, zodat je de prachtige regio van Zeeland vanaf het water kunt verkennen. Boek nu een van de routes online of stel je eigen reis samen als je wilt varen en overnachten op een boot. Wil je ook Rotterdam of Antwerpen aan doen? Wat je ook wilt, het is altijd bespreekbaar. Het is een onvergetelijke ervaring om samen met vrienden, familie of collega’s te beleven. Voor meer informatie en om een rondvaart door Zeeland te boeken kun je terecht op varenzeeland.nl. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd even bellen met hun specialisten.