Vereniging berk
Image default
Vakantie

Beleef de ideale zomervakantie in Winterberg

Winterberg, in het prachtige Sauerland, staat bekend als fijne skibestemming in de winter, maar u kunt er ook een heerlijke zomervakantie beleven. Wanneer u op zoek bent naar een hotel voor uw volgende weekendje weg in het Sauerland, bent u bij Hotel Der Brabander op de juiste plaats. Dit gebied ligt relatief dichtbij de Nederlandse grens en is dus de ideale bestemming om er een paar dagen tussenuit te gaan. U hoeft het terrein van dit hotel niet te verlaten om een heerlijke tijd te beleven. Wilt u het terrein wel verlaten? Dan is er in de omgeving genoeg te doen, voor jong en oud.

Er is hier voor iedereen iets te beleven

Of u nu een weekendje weg gaat naar het Sauerland, of een hele vakantie viert in de omgeving, er is altijd iets te doen. Wilt u uw zomervakantie spenderen in Hotel Der Brabander in Winterberg? U vindt in de buurt van het hotel verschillende leuke activiteiten. Bent u op zoek naar actieve bezigheden en spannende uitjes? In de omgeving van het hotel vindt u een leuk wildpark, drie verschillende rodelbanen en een locatie waar u kunt waterskiën. Bent u op zoek naar een ontspannen dag in de natuur? U kunt mooie wandelingen maken in de natuur, met of zonder gids, en het prachtige uitzicht bekijken vanaf een panoramabrug.

Boek uw verblijf voor uw volgende weekendje weg

Ontdek de verschillende kamers en comfortabele appartementen van dit hotel en boek uw overnachting voor uw volgende weekendje weg in het Sauerland. Of u er nu een paar dagen tussenuit gaat of een hele zomervakantie wilt spenderen in Winterberg, er is altijd genoeg te doen. U vindt in en rondom dit hotel verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Weet u niet zeker welke activiteiten u op wilt pakken? Het vriendelijke personeel van dit hotel geeft u graag tips.