Vereniging berk
Image default
Mode en Kleding

goedkoop sieraden kopen online

Het is tegenwoordig heel normaal, online sieraden kopen. We surfen naar de webshop, kijken en klikken, en binnen enkele dagen kunnen we de meest wonderbaarlijke sieraden dragen. De sieraden die je online koopt zijn vaak erg goedkoop, en toch heel mooi om te zien. Je zou haast vergeten dat sieraden vroeger alleen waren weggelegd voor de rijke mensen. Alles wat je wilt weten over online sieraden kopen vind je hier op één pagina, zo koop je altijd verstandig!

 

  • Veilig betalen: In Nederland is iDeal de standaard manier van betalen op internet, vrijwel alle banken zijn hierbij aangesloten. AfterPay is ook een populaire betaalmethode met achteraf betalen voor online sieraden, in België wordt meestal Bancontact Mister Cash gebruikt.
  • Zichttermijn: Wanneer je online sieraden koopt in een Nederlandse webshop heb je een zichttermijn van 14 dagen. Wanneer je besluit de sieraden (ongebruikt) retour te sturen krijg je het volledige aankoopbedrag terug, mits het geen maatwerk product is.
  • Soorten goud: 24 Karaat goud is puur goud, die kun je hier niet kopen omdat het materiaal te zacht is. Je ziet wel vaak 14K, 18K en soms 20K goud. Dan wordt er een ander materiaal gemengd met echt goud. Hoe hoger de waarde, hoe meer goud er in verwerkt is, en de prijs zal ook hoger zijn.
  • Soorten zilver: Ook bij online sieraden van zilver is er verschil in zilver gehalte. De meest voorkomende kwaliteit is 92,5% ofwel 925 Sterling Silver. Zilver is van nature te zacht, door een ander metaal te mengen wordt het zilver harder en meer geschikt voor online sieraden.
  • Verguld en verzilverd: Ofwel gold plated en silver plated, dit houdt in dat er slechts een dun laagje goud of zilver over een andere kern is gegoten. Dat maakt dit type online sieraden goedkoop, en accessoires als armbanden worden er vaak sterker door.
  • Edelstenen: Diamant is erg duur, die zul je bij online sieraden niet snel tegenkomen, zeker niet goedkoop. Bij een echte diamant krijg je ook een certificaat van echtheid, de bewerking kan ook verschillen. Een Swarovski kristal is een stuk goedkoper, en ook andere materialen zijn vaak net zo mooi maar dan veel goedkoper. Wil je echt, of gewoon echt mooi?

 

Bestel online sieraden met je hart maar vergeet niet jouw hersenen te gebruiken. In de webshop kun je goedkoop sieraden kopen van een hoge kwaliteit, zolang je bovenstaande informatie niet vergeet.