Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Weer in balans raken met Hartsleutel

Weet je niet goed welke richting je in moet slaan in jouw leven? Zit je niet zo goed in je vel en heb je het gevoel dat er iets mis is? Alsof dingen in jou niet helemaal in balans zijn? Ben je vastberaden deze balans weer te herstellen? Hartsleutel kan jou daar bij helpen. Namens Hartsleutel is Karin een online life coach die jou kan helpen de balans tussen lichaam en geest weer terug te krijgen. Door een online coach in te schakelen kun je vanuit thuis, in een vertrouwde omgeving, verder werken aan jezelf.

Geïnteresseerd in coaching door Karin van Hartsleutel? Bezoek dan de website eens voor meer informatie! Of bel voor al je vragen vrijblijvend naar 06 – 20 24 00 67.

Over Karin van Hartsleutel

Karin is een Engelentherapeut met een specialisatie in Reiki. Als geen ander weet zij hoe de balans tussen jouw geest en lichaam weer hersteld kan worden. Soms krijgen mensen het gevoel dat ze niet meer weten welke richting ze op moeten in hun leven. Of dat het gewoon even niet zo lekker gaat. Energie is laag, motivatie is weg, je zit in een dip. Met coaching van Karin wordt de innerlijke rust weer gevonden. Dat wordt gedaan aan de hand van online gesprekken, opdrachten en oefeningen. Interne blokkades worden opgeheven, er wordt gewerkt aan jouw chakra’s (energiecentra in je lichaam), bewustzijn en je gaat je hart achterna. Uiteindelijk kom je er veel beter uit!

Nog vragen? Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd in begeleiding door een spiritueel coach? Wil je meer weten over wat Karin voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met haar op! Je kunt haar telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: 06 – 20 24 00 67. Ook kun je de website bezoeken en een bericht sturen via het online contactformulier.

https://www.hartsleutel.nl/