Vereniging berk
Image default
Sport

Personal training in Amersfoort

Ben je niet tevreden met je lichaam? Heb je genoeg van hele dagen stilzitten en wil je daar wat aan veranderen? Zou je graag beginnen met sporten? Sportieve doelen stellen en deze ook daadwerkelijk behalen gaat een stuk makkelijker met de hulp van een personal training.

Namens Movement Club 033 bieden Stanley Bakker en Larissa Kooij personal training in omgeving Amersfoort aan. Zij kunnen je onder meer adviseren over het opstellen van een trainingsschema, maar ook met je voeding en motivatie. Met een personal trainer aan je zijde werk jij toe naar een lichaam waar je je prettig bij voelt! Daarnaast kun je ook voor fysiotherapie terecht bij Movement Club 033 in Amersfoort. 

Geïnteresseerd? Kijk dan eens rond op onze website voor meer informatie! Ook kun je vrijblijvend contact opnemen via de volgende telefoonnummers: 06-10173261 of 06-14543082

Bootcamps in de buitenlucht

Als je graag een lekker in de buitenlucht zou willen sporten kun je je ook aanmelden voor een bootcamp. Movement Club 033 organiseert namelijk eens in de zoveel tijd bootcamps in de omgeving van Amersfoort. Lekker op een grasveldje zweten, leuk voor de afwisseling!

De bootcamps zijn toegankelijk voor sporters van alle niveaus, of je nu net voor het eerst je sportschoenen hebt aangetrokken of al jarenlang met het ijzer loopt te smijten. Gedurende de bootcamp wagen we ons aan allerlei oefeningen, waarbij we ook gebruik maken van de omgeving (zoals bomen en bankjes) en trainingsmaterialen.

Resultaten boeken met een personal trainer

Door middel van personal training kun jij een stuk makkelijker resultaten behalen. Met het advies dat de trainer verstrekt en de steun die deze geeft ben je altijd verzekerd van goede begeleiding. Movement Club 033 is een bedrijf van Stanley Bakker en Larissa Kooij. Zij begeleiden je graag bij het behalen van de door jou gestelde sportieve doelen, of je nu meer spiermassa op wilt bouwen of juist wat gewicht wilt verliezen.

Neem contact op!

Interesse in personal training van Movement Club 033? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen! Je kunt ons bellen via 06-10173261 of 06-14543082, maar ook een bericht sturen via het contactformulier op onze website of per e-mail.

http://www.personaltrainerclub.nl