Vereniging berk
Image default
Zorg

Verloskundige Katwijk | Verloskundigenpraktijk Liva

Op zoek naar een professionele verloskundigenpraktijk in Katwijk?

Verwacht je een kindje, woon je in Zuid-Holland en ben jij je aan het oriënteren op een deskundige verloskundigenpraktijk in de buurt? Dan kun je rekenen op de professionaliteit en betrouwbaarheid van Verloskundigenpraktijk Liva. Je kunt in diverse plaatsen in de provincie bij ons terecht. Ook als je op zoek bent naar een verloskundige in Katwijk. Als praktijk focussen wij ons op jouw kracht en willen wij ons deel bijdragen aan het begin van een nieuw leven. Dit doen we met een team van gepassioneerde verloskundigen die allemaal zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn werkzaam op verschillende locaties, gaan allemaal voor dezelfde kwaliteit en maken samen de prettige ontspannen sfeer mogelijk binnen onze praktijk. De groep is opgedeeld in twee teams: team Groen en team Paars. Het team Groen is werkzaam in de plaatsen Voorschoten en Zoeterwoude en in Team Paars werkt een verloskundige in Valkenburg, een verloskundige in Rijnsburg en een verloskundige in Wassenaar. Ieder van onze medewerkers, zo ook onze verloskundige in Katwijk, heeft een passende opleiding gevolgd en al veel ervaring in het werkveld opgedaan, zoals in verschillende ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Door hun krachten te bundelen komt er veel kennis en ervaring samen in onze prettige praktijk, zodat wij de beste begeleiding en controles tijdens jouw zwangerschap kunnen bieden zodat we samen een zo prettig mogelijke bevalling kunnen verzorgen.

Contact met onze verloskundige in Katwijk?

Wil je graag een afspraak maken, bijvoorbeeld met onze verloskundige in Katwijk, een kinderwensconsultant of voor het maken van een geboorteplan? Of heb je misschien vragen over een controleafspraak, echo’s bij Liva of onze kraamzorg? Veel van deze informatie is te vinden op onze website. Vind je het prettig om met een medewerker te spreken, dan kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen.

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/