Vereniging berk
Image default
Sport

Sportschool Nijmegen: welke moet je kiezen?

Er zijn veel mensen op zoek naar een goede sportschool in Nijmegen. Dit is niet zo raar, omdat het best lastig is om een goede sportschool te vinden die niet al te duur is. TKBC de sportschool Nijmegen waar je samen en apart kunt trainen en fitnessen.

Samen trainen bij TKBC

Als je wilt trainen bij TKBC, kun je dit samen of alleen doen. TKBC biedt namelijk verschillende groepslessen aan. Dit maakt dat je tijdens het sporten gezelschap hebt en daarom ook een beetje competitie. Het samen sporten doe je samen met een trainer. Deze begeleid je groep tijdens het sporten.

Deze groepslessen worden in kleine groepen van maximaal tien personen gedaan. Dit maakt dat je nog best een beetje persoonlijke aandacht krijgt tijdens deze groepslessen. Daarom wordt er samen met je gekeken naar een persoonlijk doel die je wilt bereiken. Dit doe je samen met de trainer.

Door de persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de groepslessen, werkt TKBC zo veel mogelijk gericht op de persoon. Dit maakt het een fijne sportschool in Nijmegen als je veel vooruitgang wilt boeken met je eigen lichaam.

Het is ook mogelijk om samen met een personal trainer te trainen. Als je dit doet, krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt tijdens het sporten. Zo wordt er specifiek op jou als individu gekeken wat je wilt bereiken. Ook kun je hierdoor oefeningen doen die jij graag wilt doen.

Sportschool Nijmegen buiten

De groepslessen van TKBC kun je ook buiten doen. Dit kun je op verschillende locaties doen. Als je wilt sporten op deze locaties, kun je je makkelijk online inschrijven voor deze lessen. Hier staat ook een schema waar je kunt zien waar en wanneer de lessen plaats vinden.

Wanneer het koud wordt, is het niet mogelijk om nog buiten te sporten. Dit komt omdat sporten in de koude lucht niet goed voor je is. In plaats van de lessen buiten worden er binnen extra lessen gegeven zodat je wel gewoon mee kunt sporten. Vaak is het tegen het einde van de herfst niet meer mogelijk om buiten te sporten.

Wil je meer weten? Ga naar www.thekettlebellclub.nl.