Vereniging berk
Image default
Vervoer en transport

Van kleine tot grote internationale zendingen: schakel deze koerier in

Na uw belletje naar A-One Spoedkoeriers gaat de koerier meteen aan de slag om uw internationale zending in orde te maken. Binnen een half uur kan hij of zij al op uw stoep staan om het pakket, klein of groot, op te halen om deze zo snel mogelijk naar de plek van bestemming te brengen. Heeft het haast? Uw zending wordt dan al de volgende werkdag voor de middag óf voor de avond afgeleverd. Voor zendingen binnen Nederland kan deze spoedkoerier uw pakket al binnen zes uur afleveren. Moet uw zending naar Bangkok, Equador of Sydney? Dan zal het natuurlijk wat langer duren voordat uw pakket op de plaats van bestemming aankomt, maar deze internationale koerier heeft ook luchtvracht in het dienstenaanbod; daarom gaat het altijd snel!

24/7 bereikbaar

A-One Spoedkoeriers is –  zoals de naam al zegt – dé spoedkoerier die snel handelt, maatwerk levert en 24/7 tot uw beschikking staat. Wanneer u de diensten nodig heeft die dit bedrijf u aanbiedt, bekijkt u het best de contactpagina op de website. Hier ziet u diverse telefoonnummers voor verschillende regio’s in Nederland. Bel het nummer in uw regio (of de dichtstbijzijnde) om uw internationale of nationale zendingsverzoek met de koerier te bespreken. Of het nu 04:00 uur ’s nachts is of 16:00 uur ’s middags, u wordt uitstekend verder geholpen door het kundige team. Same day delivery is in veel gevallen ook haalbaar!

Vraag het team om advies

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw zending, omdat deze bijvoorbeeld erg groot is of naar de andere kant van de wereld moet? Aarzel dan niet om te bellen met de professionals van A-One Spoedkoeriers. Deze spoedkoerier geeft u het beste advies op de markt en verwerkt, indien gewenst, uw opdracht direct in de strakke planning. Zo heeft u duidelijkheid en kunt u zonder kopzorgen door met uw werkzaamheden.