Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Een professionele kliniek voor de behandeling van huidkanker en spataderen

Optimum Clinics heeft verschillende behandelcentra in de omgeving Arnhem voor onder andere de behandeling van huidkanker en het verwijderen van spataderen. In deze centra staat een compacte setting centraal met de patiënt in het middelpunt. Er wordt dus altijd goed de tijd gemaakt voor u. Bovendien zijn de vestigingen in Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo voor iedereen toegankelijk, zonder wachtrij en ook zonder doorverwijzing. Gebaseerd op jarenlange ervaring in het zorglandschap wist de oprichter precies waar behoefte aan was op het gebied van behandelpraktijken. Hier is Optimum Clinics uit ontstaan: een nieuwe manier van organiseren in de zorg.

De behandeling van huidkanker door een uitstekende specialist

Het kan een enge en verwarrende tijd zijn wanneer u een verdacht plekje ziet op de huid. Bij veel dermatologen wordt u echter geconfronteerd met een lange wachtrij, terwijl u zo snel mogelijk maatregelen wilt treffen. Bij Optimum Clinics start u de behandeling van huidkanker zonder doorverwijzing en zonder vervelende wachtrij. Het verdachte plekje wordt direct verwijderd en indien nodig op kweek gezet. Op die manier weet u binnen een week of het verdachte plekje kwaadaardig is of niet en kan de verdere behandeling van de huidkanker gestart worden indien nodig.

Meer zelfvertrouwen na het verwijderen van spataderen

Een andere behandeling die Optimum Clinics veelvuldig uitvoert, is het verwijderen van spataderen. Vaak is de reden achter deze behandeling esthetisch, aangezien spataderen meestal geen kwaad kunnen. Door de verwijding van de bloedvaten worden blauwe strepen zichtbaar, meestal op de benen. Ook komt het voor dat er veel vocht in de benen blijft hangen, vaak rondom de enkels en in de voeten. Spataderen verwijderen is voor veel dames een eerste stap naar meer zelfvertrouwen en minder vermoeide benen.

Plan uw intakegesprek in

Bent u op zoek naar behandelcentra in de omgeving Arnhem waar specialisten u helpen met de behandeling van huidkanker of het verwijderen van spataderen? De kwaliteitsteams in de behandelcentra van Optimum Clinics helpen u graag verder tegen een scherp tarief. Neem zeker contact op om een intake in te plannen voor uw behandeling bij de vestiging in Oosterbeek, Denekamp of Dinxperlo. U zult merken dat hier de tijd voor u wordt genomen om alle facetten van de behandeling te bespreken.