Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Veilig en grondig ontharen in de omgeving van Tilburg

Als u last heeft van ongewenste haargroei, dan is het een goed idee een afspraak te maken bij de specialist in ontharen nabij Tilburg. Dit kan op verschillende manieren. Binnen deze manieren zijn er ook diverse technieken denkbaar. Een deskundige, gediplomeerde en gekwalificeerde specialist helpt u graag met het kiezen voor de juiste methode. Zo wordt de ontharing op een juiste en veilige manier uitgevoerd. Deze deskundigen vindt u bij DermaVision, dé specialist in ontharen in de omgeving van Tilburg. Uw persoonlijke deskundige stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op.

Hoe werkt het ontharen bij deze specialist nabij Tilburg?

DermaVision zorgt voor een grondige ontharing, door middel van lichtbundels. Deze behandeling lijkt op een laserbehandeling. Zo komt u op een effectieve manier van uw ongewenste beharing af, in de praktijk van DermaVision nabij Tilburg. Dit bedrijf heeft vestigingen in Waalwijk en Berkel-Enschot. Hier bekijken ze uw situatie met een deskundig oog, zodat ze u de beste behandeling kunnen aanraden. Ze bekijken waar u last heeft van overbeharing, en waar beharing normaal is. Ook wordt de kleur van het haar bekeken; voor het verwijderen van donker haar zijn meer behandelingen nodig dan voor het verwijderen van lichter haar. Op basis van al deze factoren wordt bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het ontharen in de praktijk van deze expert in de regio Tilburg. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt en wordt er gekozen welke methode het best is.

Met deze behandelingen bent u definitief van ongewenste haargroei af

Bij DermaVision in de buurt van Tilburg, zijn er twee methoden mogelijk voor het verwijderen van ongewenste beharing. Een voorbeeld hiervan is de Intense Pulse Light methode. Hiermee worden de haarzakjes, die aan een bloedvaatje zitten, verwarmd. Door de warmte wordt de verbinding tussen het bloedvaatje en het haarzakje verbroken, waardoor de haar afsterft en niet meer aan kan groeien. Ontharing kan ook met elektrische epilatie. IPL kan alleen gebruikt worden op donkerder haren. Elektrische epilatie kan met iedere kleur haar. Is uw huid getransplanteerd en wilt u hierop haar laten verwijderen, dan is elektrische epilatie ook een geschikte optie. Wat die geschikte optie is, wordt altijd in nauw overleg met u bekeken. Plan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in.

https://dermavision.nl/