Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Deel jouw verhaal wanneer je jouw haar gaat doneren

Wat goed dat jij je haar wilt doneren. Hier maak je iemand erg blij mee. Iemand die met een haarziekte of gevolgen van een ziekte kampt. Belangrijk is dat het haar dat je wilt doneren minimaal 30 centimeter lang is. Bind het goed samen in een vlecht of staart en stuur het in een stevige envelop naar De Haarstichting. Zij zorgen ervoor dat er prachtige haarstukken van gemaakt worden. Verder is het belangrijk dat het haar dat je wilt doneren schoon en droog is. Wanneer je er een briefje bijvoegt met jouw naam en e-mailadres, maak je kans op twee gratis kaarten voor het benefietconcert dat iedere twee jaar plaatsvindt. Uiteraard is het ook mogelijk om anoniem je haar te doneren. Wil je een bijzondere boodschap delen met De Haarstichting? Doe dit zeker. Zij lezen namelijk met veel plezier alle berichten.

Waar moet het haar aan voldoen dat je wilt doneren?

Het allerbelangrijkste is dat jouw haar minimaal 30 centimeter lang is. Verder maakt het niet uit of je nu grijs, rood of zwart haar hebt. Ook haar met highlights neemt De Haarstichting graag in ontvangst. Wist je dat jouw haar gemiddeld 1 centimeter per maand groeit? Dus is je haar nu nog niet lang genoeg? Wacht nog een paar maanden tot je jouw haren kunt doneren!

Start met doneren

Natuurlijk kun je zelf je eigen haar afknippen, maar vind je dit spannend? Ga dan naar een van de kapperszaken die gratis of met korting jouw haar op een professionele wijze afknipt. Er zijn meer dan 350 kapsalons in Nederland waar je met een gerust hart jouw haar kan laten knippen voor het goede doel. Op de website van De Haarstichting kun je zien waar de dichtstbijzijnde kapsalon gevestigd is. Heb je je haar afgeknipt of af laten knippen en wil je het doneren? Stuur de envelop dan naar:

Thomas Mannsingel 86

2553 DA Den Haag