Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

De kapper in Tilburg die persoonlijk en professioneel is

Bent u op zoek naar een kapper in Tilburg met niet alleen een professionele, maar ook persoonlijke aanpak? Bij Hair & Looks zit u goed. Bij deze specialisten staan de wensen van de klant centraal, zodat u in de kappersstoel een vertrouwd en comfortabel gevoel heeft. Bovendien zijn bij deze kapper in Tilburg stylisten werkzaam met veel passie voor het vak en ruime ervaring, die bovendien regelmatig wordt opgeschroefd. Bent u benieuwd wat deze zaak een bezoekje waard maakt? Hieronder wordt het met u gedeeld.

Knippen, verven en meer

Bij Hair & Looks worden diverse services aangeboden: van het standaard wassen, knippen en drogen tot diverse manieren van verven. Bent u in voor het watergolven of permanenten van uw haar? Moet de uitgroei nodig bijgewerkt worden? Bij deze kapper in Tilburg kunt u eenvoudig een afspraak maken. Daarnaast kunt u bij Hair & Looks terecht voor extra services, zoals een voedend masker voor uw haar, het invlechten of opsteken voor een feestelijk kapsel of extra zorg voor uw wenkbrauwen in de vorm van epileren of kleuren.

Regelmatig naar de kapper? Sluit een abonnement af

Dankzij de vaste prijzen weet u bovendien altijd waar u aan toe bent. Voor kinderen tot zestien jaar worden bovendien lagere tarieven gehanteerd. Hair & Looks heeft vier vestigingen in Brabant en u kunt daardoor altijd bij de kapper in Tilburg, Breda, Oosterhout en Helvoirt terecht. Gaat u regelmatig naar een salon? Dan is het kappersabonnement mogelijk iets voor u. Het werkt hetzelfde als ieder ander abonnement: u betaalt een vast bedrag per maand en kunt uw kapper onbeperkt bezoeken. Het kappersabonnement is uiteraard ook zakelijk af te sluiten.  

Een webshop met de beste producten

Gebruikt uw kapper producten die u zelf graag thuis wilt hebben staan? In de webshop van Hair & Looks worden producten verkocht waarvan de kwaliteit door de stylisten wordt beaamd en die door hen gebruikt worden bij de behandelingen. Bent u benieuwd naar deze kapper in Tilburg? Neem een kijkje op de website of maak een afspraak online.

https://hairandlooks.nl/