Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

De kapper in Delft die werkt zonder afspraak

Waar vindt u een kapper in Delft die werkt zonder afspraak? U kent het vast wel, u loopt langs een kapperszaak en denkt: ‘Ik heb nu wel even tijd om mijn kapsel te laten bijwerken’. Vervolgens stapt u naar binnen en krijgt u te horen dat u er alleen terecht kunt met een afspraak. Spontaan even naar de kapper gaan lijkt steeds moeilijker te worden. Als u op zoek bent naar een kapper in Delft die wel nog iedereen zonder afspraak verwelkomt bent u bij Mienis Kapsalon aan het goede adres. Deze prachtig klassiek ingerichte kapsalon aan de Spoorsingel 60 in Delft maakt tijd voor iedereen, jong en oud. Doordat de teamleden van Mienis Kapsalon goed opgeleid en getraind zijn, is alles op haargebied mogelijk. Samen kijken ze met u naar de haaropties die het beste bij u passen en geven u desgewenst advies over de laatste trends in haarmode.

De behandelingen van deze goede kapper

Een goede kapper in Delft kan natuurlijk wonderen verrichten met uw kapsel. De basic behandeling die iedereen kent is natuurlijk het knippen van uw kapsel. Voor zowel dames als heren zijn er tal aan kapsels te bedenken die de kappers van Mienis kapsalon voor u kunnen knippen. Het kleuren van uw kapsel is een andere bekende behandeling. Hierbij kunt u denken aan een dekkende kleur of een spoeling die er weer uit gewassen wordt. Ook zijn highlights natuurlijk een mogelijkheid. Een derde behandeling is omvorming, hierbij krijgt u een prachtige bos krullen. Ook vallen bruidskapsels en extensions onder de mogelijke behandelingen.

Profiteer van de aantrekkelijke tarieven

De tarieven van kappers in Delft en kappers in het algemeen zijn bijna altijd een doolhof aan prijzen. Maar zie het als positief, hoe ingewikkelder het doolhof aan tarieven des te meer keuze aan behandelingen en opties heeft u om uit te kiezen! Een basic knipbeurt bij Mienis Kapsalon voor de heren kost 17,20 euro voor de heren en 25,90 euro voor de dames. Als u daarbij gewassen en gestyled wilt worden komen daar extra kosten bij. Het omvormen van uw haar kost minimaal 55 euro bij een volledig kapsel. Voor kleuring starten de prijzen bij 29,90 euro en kunnen de kosten oplopen tot 89 euro. Ook zijn er nog luxe behandelingen waarbij bijvoorbeeld uw wenkbrauwen voor 10,20 euro geëpileerd worden. En last but not least, deze kapper in Delft werkt gratis uw pony, bakkebaarden en nekharen bij.

https://mienis-kapsalon.nl/