Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Observ huidscan laat zien wat de beste gezichtsbehandeling is voor uw gelaat

Om te bepalen wat de beste gezichtsbehandeling is voor uw gelaat, is het van belang niet alleen te kijken naar wat zichtbaar is met het blote oog. Uw huid is opgebouwd uit verschillende delen en lagen. Met de juiste moderne technologie is het mogelijk om deze lagen als het ware uiteen te halen. Hier komt geen snijwerk aan te pas, maar slechts zes foto’s. Deze foto’s worden gemaakt met een Observ huidscan die gebruik maakt van verschillende soorten licht. Elke lichtsoort brengt een ander facet van uw gelaat in kaart.

Blauwdruk van uw huid

De foto’s vormen de blauwdruk van uw huid en bieden zo een goede leidraad in het verdere proces van de gezichtsbehandeling. De huidscan meet ruim tien verschillende aspecten, zoals pigmentatie stoornissen, een droge huid, overmatige talgklierproductie, verstopte poriën, gevoelige dunne huid en huidirritatie, huidschade door zonlicht, huidveroudering, huidoppervlaktetextuur, bloedcirculatie, couperose en rosacea.

De beste gezichtsbehandeling

Niet alleen wordt in kaart gebracht van welke huidproblemen u last heeft en waar op uw gelaat deze problemen zich afspelen. Ook worden de ernst van de problemen en onder andere de diepte van de littekens en rimpels vastgesteld. Hierdoor kan er advies op maat worden gegeven over wat de beste gezichtsbehandeling is voor uw gelaat. Een huidtherapeut kan u helpen en geeft deskundig, persoonlijk advies.

Wie maken er gebruik van de Observ Huidscan?

Steeds meer huidklinieken en huidinstituten maken gebruik van de Observ huidscan door de diepte en doeltreffendheid van de foto’s. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat niet alleen het zichtbare probleem wordt verzorgd, maar ook het onderliggende probleem kan worden aangepakt met de beste gezichtsbehandeling. Zo maken de huidtherapeutes bij Huidinstituut Callista ook gebruik van de huidscan. Zij nemen uw huid onder de loep en hebben als passie om u letterlijk en figuurlijk weer te laten stralen.